Go to Top

cCHANGE Challenge: Margit Anne Vegstein

Margit Anne Vegstein

Min cChallenge: Ikke kjøpe flaskevann.

Jeg heter Margit Anne Vegstein men kalles ofte Maggie. Jeg er fra Sandnes, men flyttet til Oslo som student og bor på St Hanshaugen på 20.året. Livet i storbyen er fint og fleksibelt med trening, kultur og jobb. NRK er min arbeidsplass, hvor jeg tilrettelegge nettinnhold for lærere og elever på nettsiden NRK Skole.

Min grønne hverdag består i å gå til jobb, kjøpe mine økologiske grønnsaker gjennom Kooperativet og har byttefester med venninner. Målet med 2015 er å bli et mer aktivt friluftsmenneske noe jeg regner med vil være mulig med hjelp fra Friluftåret 2015.

Del dette

facebook_icontwitter_iconlinkedin_icon

Dag 20: Kjempesprekk i Berlin

Å være i utlandet uten å drikke flaskevann er jammen meg ikke lett, så her må det bare innrømmes en aldri så liten sprekk….
Først prøvde jeg meg med juice og så brus, mn det er vel egentlig ikke så mye mer klimavennlig. Så det ble i stedet vann i alle varianter….

Lover forbedring når jeg er tilbake i Norge og kan ty til privat drikkeflaske som kan etterfylles.

Margit1

Margit2

Dag 4: Fristelser på Narvesen!

Å unngå å kjøpe vann er særlig vanskelig når jeg skal fly eller reise. Da jeg startet på mandag og kastet min siste vannflaske på flyplassen før jeg gikk i gjennom security kontrollen,

IMG_4672 kopiog måtte jeg virkelig styre unna kjøleskapet på Narvesen for å ikke ta en eller kanskje to på tilbud før flyreisen. 

IMG_4673 kopi

Det blir å fylle på gamle vannflasker og treningsflasker med deilig kaldt vann fra kranen som skal være mitt mål nå……..