Go to Top

cCHANGE Challenge: Camilla Sundsbak

Camilla_Sundsbak

 Camilla Sundsbak

Min cChallenge: Bruke handlenett og passe godt på et tre.

Jeg er dansk, 45 år gammel og bor i Oslo med mann og barn. Jeg jobber som psykomotorisk fysioterapeut i Oppegård kommune. Jeg ønsker å starte med en enkel utfordring som jeg vet jeg kan lykkes med.

Min enkle 30 dagers utfordring blir å bruke handlenett for å minimere bruk av plast. I tillegg blir min 30 dagers utfordring å holde liv i et nydelig tre jeg fikk av Røas smarteste kvinne. 

Del dette

facebook_icontwitter_iconlinkedin_icon

Dag 22: To nye vaner

Jeg har funnet en mer ambisiøs utfordring. En utfordring jeg kan skrive om og som formentlig vil kreve noe av meg: Jeg skal fra 1. mai halvere vårt matbudsjett i en måned. Vi kaster mat og det vil jeg endre på.

Og så har min plastpose utfordring gitt meg to nye vaner:

Jeg pleier å handle bøker som det var melk og brød.  Nå går jeg på biblioteketet. Jeg har ikke vært der på mange år. Bibliotikaren ga gode anbefalinger på nye og spennende forfattere. Ennå en vinn vinn situasjon. 

Vi bor i et sameie. Fler av husstandene ligger igjen plastposer i vaskekjelleren. De gjenbruker jeg til avfall som jeg ikke kan kildesortere.

Dette føles riktig godt:-)

Dag 9: Å lykkes

Min utfordring med å holde liv i et lille vakkert tre mislykkedes. Så det har vært viktig at lykkes med den andre enkle utfordring. Det var en enkel og nå integrert utfordring. Handlenet er skiftet ut med plastposer. Jeg var på reise mellom Norge og Danmark med Color Line. Det er første gang jeg har takket nei til plastposer i båtens butik.

Jeg blir inspirert af å lese deres utfordringer. Jeg trenger en ny og større neste mnd.

Dag 3: Ja.. da er jeg i gang

Planten er dessverre død. Men det går veldig bra med min andre utfordring. Mandag og tirsdag glemte jeg handlenet i bilen og gad ikke å gå fra butikken til bilen for å hente handlenett. Da måtte jeg kjøpe et minimum av varer som jeg kunne bære i mine armer.